Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA POSLOVNOG DNEVNIKA

Laureati Valamar, Atlantic i AD Plastik

Dobitnici
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
24.10.2019.
u 19:18

Nagrada se dodjeljuje na temelju statističkih pokazatelja poštivanja Pravila burze kompanija uvrštenih na uređeno tržište te ankete među sudionicima tržišta kapitala

Valamar Riviera, Atlantic i AD Plastik ovogodišnji su dobitnici jubilarne 10. nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima dodijeljene na rovinjskoj konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije.

Nagrada se dodjeljuje na temelju statističkih pokazatelja poštivanja Pravila burze kompanija uvrštenih na uređeno tržište te ankete među sudionicima tržišta kapitala.

Kako je naglasio glavni urednik Vladimir Nišević, još prije 10 godina Poslovni dnevnik dobro je detektirao da su odnosi s investitorima važna priča. Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika preuzimajući treću nagradu rekao je da je toj kompaniji nagrada izuzetno važna jer dolazi od financijskih stručnjaka.

“Trudit ćemo se i dalje postavljati standarde”, kazala je Ivana Bračun, voditeljica odnosa s investitorima drugonagrađenog Atlantica.

Prvonagrađeni i ove je godine turistička perjanica domaćeg tržišta, a Filip Močibob, voditelj financija i odnosa s investitorima, kazao je kako je višegodišnji motiv nagrade visoka razina transparentnosti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije