Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupovinom povodom 50. rođendana osvojila čak 100.000 kuna

Pevec
20.12.2019.
u 09:41

Tko čeka, dočeka! Tako bismo najbolje mogli opisati posljednji krug izvlačenja nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7“ u kojem se gospođa Snježana Horvat iz Kutine uvjerila da se strpljenje isplati kada je saznala da je osvojila čak 100.000 kuna na Pevecovoj kartici.

Baš kada sam se prestala nadati da bih mogla osvojiti nagradu nazvao me gospodin Željko Pervan. Prvo sam pomislila kako se suprug odlučio našaliti sa mnom jer zna koliko sam često u Pevecu. Već sam duže i član Pevec kluba jer mi super dođu popusti koje ostvarujem kao član. Zanimljivo je da me Pervan u prvih par minuta razgovora morao uvjeravati da nije suprugova zafrkancija. Tek kada mi je rekao da je dodjela nagrade u četvrtak povjerovala sam mu, ali sam ipak za svaki slučaj provjerila i na Pevecovoj internet stranici. Puno hvala Pevecu što su meni i mojoj obitelji ove godine poklonili prekrasni uranjani božićni poklon“, rekla nam je prilikom dodjele nagrade posljednja sretna dobitnica, naša Snježana.

Ona je nagradu osvojila ni više ni manje nego kupujući namirnice za proslavu svog 50. rođendana! Saznali smo da će veliki dio nagrade potrošiti na kupnju kućanskih uređaja i bijele tehnike kao i na poklone za brojne svadbe koje ih očekuju u nadolazećem periodu. A da ne bi mislili kako se jedino dame vesele shoppingu dokazao je i Snježanin suprug koji nam je odmah otkrio da će dio osvojenog iznosa potrošiti na veliki televizor koji će se savršeno uklopiti u njihovu nedavno obnovljenu kuću. Veseloj obitelji želimo uspješan božićni shopping, a dio nagrade možda ostave i za Božić dogodine!

Pevec je od 1. listopada ove godine čak sedam sretnika nagradio sa 100.000 kuna na Pevecovoj kartici vjernosti. Od prvog sretnog dobitnika iz Osijeka pa do zadnje dobitnice iz Kutine, nagrade su otišle diljem Hrvatske i vjerujemo da su uistinu razveselile sve dobitnike u ovo božićno vrijeme. Čestitke svima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije