Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupi Playstation bon i Plus članstvo uz Aircash

Aircash
Foto: Shutterstock
1/2
05.06.2010.
u 10:50

Digitalno i jednim klikom do najboljeg gaming iskustva

Aircash je prvi hrvatski fintech koji je na tržište izbacio vlastiti digitalni novčanik, a ta je hrvatska kompanije u vrlo kratkom roku napravila veliki rast. Trenutačno se tom aplikacijom koristi više od 100.000 korisnika, koji ostvare 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja. Aircash je licencirana institucija za elektronički novac s licencom Hrvatske narodne banke, koja vrijedi u svim državama Europske unije. Aircashovim digitalnim novčanikom možete slati novac drugim osobama iz Hrvatske, ali i inozemstva, a vrlo jednostavno i lako samo jednim klikom, ako ste korisnik te aplikacije, možete iz bilo koje države u svijetu, uplatiti novac kreditnim i debitnim Visa, Maestro i MasterCard karticama. Novac u gotovini možete uplatiti na svim kioscima Tiska i Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske. Aircash aplikacija omogućuje vam i plaćanje usluga Hrvatske lutrije, igranje online igre, a uplata Aircash aplikacijom osigurava vam željenu privatnost i sigurnost.

Unutar Aircash aplikacije, osim usluga slanja novca, nadoplate ENC uređaja ili telekom bonova, plaćanja parkinga ili uplate na račune partnera igara na sreću, uvedena je i mogućnost kupovanja PlayStation bonova i to samo jednim klikom. Aircash ti pruža najjednostavniji proces kupnje bonova i dodatno zaslađuje avanturu igranja. Pravi gejmeri znaju najbolji put ka igranju, Aircash!

Foto: Aircash

Kako do Playstation bona

Između svih opcija plaćanja, Aircash nudi najjednostavniji put ka uspješnoj kupovini nove igre ili nekog dodatka i to samo jednim klikom i bez naknade. Potrebno je proći tri koraka kako bi se opustio u svojoj gejmerskoj avanturi:

  • Preuzmi Aircash aplikaciju na Google Play ili iOS App Storeu
  • Napuni svoj Aircash novčanik
  • Trenutačno i jednim klikom kupi PlayStation bon

Nakon uspješne aktivacije svog Aircash novčanika, vrijeme je da unutar aplikacije klikneš na Usluge te odabirom rubrike PlayStation bon i klikom na KUPI dobivaš svoj bon, ali i dodatan novac!

Preuzimanjem bona te unosom serijskog broja u PlayStation store krećeš s kupovinom izabranih sadržaja, a uz Aircash imaš mogućnost 24/7 nadoplatiti svoj račun.

Igraj virtualno i zaradi stvarno

Pri prvoj kupnji PlayStation bona nagrađujemo te s dodatnih 10 kuna na Aircash novčaniku, a u izborniku usluga imaš mogućnost raspolagati novcem kako i kada god ti to poželiš.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije