Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno za zdravlje

Krivotvori se više od milijun boca Badelovih pića

'09.02. 2009., Zagreb, Hrvatska - Badel 1862, kusacice ili senzorske analiticarke jakih alkoholnih pica Vesna Jurak i Renata Sahor koje svako jako alkoholno pice moraju kusati prije nego ide u proizvo
'Dalibor Urukalovic/24sata'
30.09.2013.
u 08:00

Iz kompanije procjenjuju da je od ukupno prodanih količina na tržištu čak 5 do 10% krivotvorina njihovih proizvoda, više od milijun boca godišnje

Kako bi zaštitio zdravlje potrošača i svoje poslovanje, proizvođač jakih alkoholnih pića Badel 1862 osnovao je posebnu službu za zaštitu robnih marki koja intenzivno surađuje s MUP-om, Carinskom upravom i Državnim inspektoratom na suzbijanju crnog tržišta.

Iz kompanije procjenjuju da je od ukupno prodanih količina na tržištu čak 5 do 10% krivotvorina njihovih proizvoda, više od milijun boca godišnje. Nisu prošli zdravstvene ni tehnološke provjere i opasni su za zdravlje.

>>Za Badel 1862 natjecat će se Stock, Podravka, Kinezi, Berkowitz,...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije