Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani komunikacija

Kreativnost razlikuje uspješne od propalih

 Dani komunikacija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
21.01.2015.
u 15:05

Ovogodišnje, treće izdanje Dana komunikacija, nacionalnog festivala oglašavanja i najvažnijeg marketinškog događaja u Hrvatskoj, održat će se u Rovinju od 16. do 19. travnja

Ovogodišnje, treće izdanje Dana komunikacija, nacionalnog festivala oglašavanja i najvažnijeg marketinškog događaja u Hrvatskoj, održat će se u Rovinju od 16. do 19. travnja. Organizatori su Hrvatska udruga reklamnih agencija (HURA) i IAB Hrvatska, a njihovi su partneri festivali Cannes Lions i Eurobest.

Ovogodišnja manifestacija ponudit će uvid u svjetske marketinške trendove te potaknuti debatu o stanju industrije u Hrvatskoj i regiji. Prvi će put biti održane i ‘huraonice’, interaktivni okrugli stolovi na kojima će sudionici raspravljati na zadanu temu te dijeliti znanja i iskustva u neformalnom okruženju.

– Snažnije nego ikad prenosimo poruku koja je ujedno naslov jednog od predavanja: Creativity Matters, odnosno – Kreativnost prodaje! Rezultati prodaje su bolji ako je komunikacija kreativnija – jednostavna premisa koja odvaja najbolje od prosječnih, uspješne od propalih, pobjednike od ziheraša - rekao je Damir Ciglar, predsjednik uprave HURA-e.

Upravo pod naslovom Creativity Matters predavanje će održati Philip Thomas, predsjednik uprave Lions Festivals, organizatora najvećih svjetskih marketinških festivala kao što su Eurobest, Cannes Lions i Spikes Asia.

Uz Thomasa, najavljen je dolazak niza vodećih svjetskih stručnjaka koji upravljaju razvojem industrije, a među njima se ističu Pete Blackshaw, globalni direktor digitalnog marketinga i društvenih medija za Nestlé, te David Muhlenfeld, potpredsjednik i kreativni direktor Martin Agency, koji je lani bio među najboljim govornicima na Eurobestu i Cannes Lionsu.

Važan dio Dana komunikacija su i strukovna natjecanja – Effie, IdejaX i Mixx.

>>Predstavljeni Dani komunikacija:'Snažno prenosimo poruku - Kreativnost prodaje!'

>>Počeli Dani komunikacija: Okupili se vrhunski stručnjaci iz svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije