Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadrovi

Kovačev karijeru nastavlja u EIB-u?

antun kovačev
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
19.08.2014.
u 11:00

Anton Kovačev ostao nam je nedostupan za potvrdu informacije, a ni iz EIB-a nije stigala ni potvrda ni demanti

Antonu Kovačevu, donedavnom predsjedniku uprave HBOR-a, koji je tu instituciju vodio čak dva desetljeća, odmor se, prema svemu sudeći, bliži kraju. Prema saznanjima Poslovnog dnevnika, odskora bi trebao postati zaposlenik Europske investicijske banke (EIB).

Uz urede u 15 zemljama članica EU i približno još toliko u ostatku svijeta, EIB bi navodno uskoro trebao otvoriti i ured u Hrvatskoj, a njegovo vođenje povjerit će, tvrdi se, upravo Kovačevu. Premda je s čelne pozicije HBOR-a otišao s istekom mandata, razlaz baš i nije bio u rutinskom i ležernom ozračju. Posljednji mjeseci zadnjega mu mandata bili su obilježeni slučajem Šegon i sukobima u vrhuški SDP-a (Linić, Milanović, Maras), koji su se prelamali i preko aktivnosti HBOR-a.

Kovačev nam je ostao nedostupan za potvrdu informacije, a ni iz EIB-a na upit do zaključenja Poslovnog dnevnika nije stigla ni potvrda ni demantij Kovačevova imenovanja.

>> Kovačev: Pritisaka na HBOR ima, ali mi im uspješno odolijevamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije