Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Koprivnički Carlsberg dobitnik priznanja Zlatna kuna HGK

jakobsen
Arhiva Vl-a
10.09.2010.
u 11:42

U lanjskoj smo godini puno investirali. Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj pivovare investirao 170 milijuna kuna, što je druga po veličini investicija grupacije Carlsberg u 2009., kazao je direktor proizvodnje Vlado Sobota.

Carlsberg Croatia dobitnik je priznanja Zlatna kuna Županijske komore HGK. Koprivničkoj pivovari Zlatna kuna dodijeljena je na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica u kategoriji najuspješnijih velikih trgovačkih društava u županiji u 2009., priopćili su iz te kompanije. 

- Prošla godina bila je za našu kompaniju, kao i za većinu drugih kompanija, godina izazova, ali ujedno i snažnog investiranja. Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj pivovare investirao 170 milijuna kuna, što je druga po veličini investicija grupacije Carlsberg u 2009. - kazao je Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia, istaknuvši da se u lanjskoj godini kompanija još snažnije fokusirala na potrošače i kupce te na jači angažman u lokalnoj zajednici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije