Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVITE SE

Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva

EU fondovi Bjelovar
19.02.2020.
u 09:10

Konferencija „Kako transparentnost utječe na razvoj poduzetništva“ održat će se u utorak, 3. ožujka 2020. u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (Ulica Ivana Viteza Trnskog 8e) s početkom u 10 sati.

Grad Bjelovar je u samo dvije godine postao najtransparentniji grad u Hrvatskoj – kroz posebnu aplikaciju Transparentnost javnosti su dali uvid u sve uplate i isplate iz gradskog proračuna, smanjili nepotrebnu administraciju i birokraciju za gospodarstvenike i potencijalne investitore te tako potpunim otvaranjem prema javnosti indirektno utjecali na brži razvoj gospodarstva.

Sljedeći koraci su prilagodba lokalnih ustanova i poduzetnika digitalizaciji i novim tehnologijama te nastavak poticanja poduzetničke kulture kroz kroz stimulacije poput dodjele nagrade u iznosu od 100.000 kuna za najbolju startup ideju, s čime je Grad Bjelovar krenuo 2018. godine.

Sve o atraktivnim mjerama, razvojnim učincima koje gradski proračun omogućuje te stimulacijama za poticanje poduzetništva imat ćete priliku čuti na konferenciji koju Poslovni dnevnik i Večernji list organiziraju u suradnji s Gradom Bjelovarom u utorak, 3. ožujka u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar od 10 do 14 sati.

Konferencija je namijenjena svim građanima i poslovnim subjektima zainteresiranima za mjere koje Grad Bjelovar provodi i planira provoditi s ciljem razvoja poduzetništva i povećanja zaposlenosti.

Ulaz je slobodan, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.

Program događanja dostupan je ovdje

Za više informacija nazovite 01 6326 029 ili pošaljite poruku na konferencije@poslovni.hr.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije