Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROJEKT U NIZOZEMSKOJ

KING ICT-u posao implementacije mreže u NATO-u

KING ICT
Foto: pp
09.05.2019.
u 13:18

Hrvatska IT tvrtka dobila je posao vrijedan 5 milijuna kuna .

KING ICT potpisao je ugovor s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informaciju o implementaciji informatičke mrežne opreme u Nizozemskoj, priopćili su iz te hrvatske IT tvrtke.

Realizacija projekta odvijat će se u Den Haagu u trajanju od 2 mjeseca. Osim velikog priznanja za stručnjake KING ICT, ovaj posao vrijedan nešto više od 5 milijuna kuna, potvrđuje kako hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima, naglašava se u priopćenju. 

"Uvjereni smo da će ugovoreni projekt potaknuti i druge hrvatske ICT tvrtke na sudjelovanje na sličnim međunarodnim natječajima. Sasvim sigurno imamo potrebno znanje i kompetencije u odnosu na konkurenciju" poručuju iz KING ICT-a.

Ugovoreni projekt u sklopu je strategije daljnjeg širenja poslovanja KING ICT-a na međunarodnim tržištima. Uz regionalna tržišta, u protekloj godini KING ICT je realizirao niz poslova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji, Azerbajdžanu, Kuvajtu i Kataru, posebno u području kibernetičke sigurnosti. 

KING ICT jedan je od vodećih regionalnih sistem integratora i predvodnik u razvoju i implementaciji inovativnih poslovnih rješenja. Razvijaju rješenja koja pridonose kvaliteti poslovanja i odgovaraju potrebama korisnika. Uz razvoj enterprise aplikacija, tvrtka pruža usluge savjetovanja o provođenju digitalne transformacije kroz implementaciju ključnih tehnoloških rješenja.

KING ICT trenutno ima preko 500 zaposlenih, a pod tvrtkom posluju i specijalizirane tvrtke Aktivis (za upravljanje dokumentima) i Smart Energy (za razvoj i implementaciju rješenja u području energetske učinkovitosti).

Ključne riječi

Komentara 3

BR
branka1958
14:35 09.05.2019.

Nekako mi poznata firma i vlasnik

CH
chupakabra
20:06 09.05.2019.

treba biti sposoban i natjecati se na međunarodnom tržištu a da pritom ne potrošiš nekoliko milijardi novaca poreznih obveznika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije