Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
44 10°C
 • prajdali100:

  Svaka investicija je sjajna vijest.Gledati samo svoj interes i ne obazirati se na bilo čije eventualne prigovore.Njemačka ko fol uvela sankcije Rusiji a gradi se sjeverni tok !!! Rusi u Mađarskoj grade nuklearnu elektranu ! Zašto mi ne bismo našli ... prikaži još! svoje interese u poslu sa Kinezima ?

 • @bserver:

  šestdesetih i sedamdesetih godina, prošlog stoljeća, kao dijete sam gledao delegacije iz cijelog svijeta kako pohode naše luke, brodogradilišta (posebno 3 maj) i uče. Prednjačile su zemlje iz Azije. Danas će Kinezi graditi naše luke, željeznice, mostove a naši radnici ... prikaži još! ići raditi izvan RH!? Jer smo zaboravili što smo znali? Oglupavili? Ne! Jer nesposobni i nemoralni upravljaju. Bolje reći vladaju! Kao regenti! Po svim razinama. Domovinu su prodali za osobni profit. To su nacionalni izdajnici. A mi i dalje glasamo za njih? Siguran put u propast.

 • Avatar vila velebita
  vila velebita:

  Koncesija nije loša stvar, ako se pametno dogovori (za razliku BINA Istra). Koncept pruge kakvu imamo i gdje vlak vijuga na 800 m nadmorske je davna prošlost. Kineski vlakovi jure do 300 km/h. Zamislite ovakove linije na relaciji Rijeka - ... prikaži još! Zagreb ili Zagreb - Varaždin. Živjeti u Varaždinu i raditi u Zagrebu bi bilo nešto normalno. Višetračne pruge, nizinske s tunelima, to je budućnost!!!

Još iz rubrike Biznis

Lego kocke
U DOBI OD 78 GODINA

Umro tvorac Lego figurice: 'Njegova mašta bila je fantastična'

Zlata Bartl
TETA VEGETA

Cijela Koprivnica se zalaže da izumiteljica dobije spomenik: ona u kuti s Vegetom u rukama

Uber Black dostupan i u Zagrebu
BLACK

Uberova premium usluga odsad dostupna u Zagrebu