Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOSTI

K.G. Media zaprimila certifikat Google AdWords Certified Partner

KG Media
19.05.2010.
u 10:22

Zbog povećanog interesa za on line oglašavanje, KG Media tijekom 2009.g. otvorila i zaseban odjel.

Tvrtka KG Media zaprimila je certifikat Google AdWords Certified Partner, kao službenu potvrdu od strane Google-a da su stručna tvrtka u provođenju oglašavanja svojih klijenata putem Google AdWords metode oglašavanja.

Zbog povećanog interesa za online oglašavanjem od strane klijenata, tijekom 2009. godine  KG Media otvorila je i zaseban Odjel za online oglašavanje, lociran u Čakovcu, odakle se provodi i većina online oglašavanja njihovih klijenata KG Medie. Ovoga trenutka KG Media ima 3 stručnjaka za oglašavanje na Googleu, od kojih sva trojica imaju položene Google Qualified Individual ispite, a što je bio i preduvjet za dobivanje Google AdWords Certified Partner certifikata. "Svi naši AdWords stručnjaci svakodnevno provode oglašavanje na Googleu, omogućujući našim klijentima što kvalitetnije posjete njihovim web stranicama, po što nižoj cijeni.KG Media Vam je na usluzi za planiranje, kreativna rješenja, te vrhunsko stručnu provedbu Google AdWords kampanja, gdje nam je uvijek cilj za Vas ostvariti što niže troškove uz što kvalitetnije rezultate i povećanje Vaše prodaje." - rekli su nam u K.G. Mediji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije