Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodno priznanje

Karlovačko crno pivo osvojilo zlato u Češkoj

branka slaveska
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
15.02.2016.
u 08:00

Svoje proizvode na natjecanje je prijavilo 237 pivovara iz 23 zemlje, a u 29 kategorija za nagrade se natjecalo 1080 piva različitih vrsta

Karlovačko crno osvojilo je zlatnu medalju Gold Brewer’s Seal u kategoriji posebnih tamnih piva. Dogodilo se to na priznatom međunarodnom pivskom natjecanju održanom u sklopu 26. Međunarodnog pivskog festivala Budweiss 2016. u Českim Budějovicama. Nagrada se dodjeljuje na jednom od najstarijih i najprestižnijih natjecanja u Europi. Ove godine svoje proizvode prijavilo je 237 pivovara iz 23 zemlje, a u 29 kategorija za nagrade se natjecalo 1080 piva različitih vrsta. U kategoriji posebnih tamnih piva natjecalo se 15 piva.

– Ponosimo se što je naš proizvod osvojio zlato na tako prestižnom natjecanju. Karlovačko crno član je našeg portfelja od kraja 2012., a u njegovo stvaranje ulažemo strast i umijeće. Ova nagrada je još jedna potvrda njegove kvalitete te veliko priznanje timovima koji rade na tom brendu, ali i svim zaposlenicima kompanije, poručuje predsjednica uprave kompanije Heineken Hrvatska, Branka Slaveska.•

>> Karlovačko crno osvojilo zlato

Komentara 1

TH
than
00:28 16.02.2016.

Buduci da je to crno pivo dno, dna, ocito je konkurencija bila losa (15 tamnih piva samo ?!?!?, pa ja znam osobno nabrojiti 30tak najmanje bojih crnih, ovaj tamnih piva).... Ili je Heineken dobro potplatio, jer je vlasnik Karlovackog. Objektivnono to njihovo pivo je jako lose.... Kao da je neko 'karamelizirao' klasicno pivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije