Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Weekend Media Festival

Kako preživjeti seks, laži i nekretnine

Konferencija za medije Weekend Media Festivala u kavani Johann Franck
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/30
04.07.2019.
u 06:45

Direktor festivala T. Ricov najavio je i novu lokaciju – Grand Park Hotel

Iako je ljeto tek na početku, ekipa iz organizacije Weekend Media Festivala već se puno parom priprema za njegov kraj. Dvanaesto izdanje najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije održat će se, naime, od 19. do 22. rujna u Rovinju, a jučer je službeno predstavljen program. Novost je da će se, osim na tradicionalnoj lokaciji u staroj tvornici duhana, festival održati i u Grand Park Hotelu Rovinj.

– Ove smo godine osmislili novi format predavanja “Weekend Masterclass”, koji ćemo tamo održati. Siguran sam da će nova lokacija impresionirati naše sudionike – rekao je Tomo Ricov, direktor festivala koji će se održati pod sloganom “Mir, ljubav i komunikacija”. Koja se predavanja, radionice, paneli i gosti očekuju, uz Ricova su predstavili Nikola Vrdoljak, direktor programa festivala, Kristina Miljavac iz Adris grupe, Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e te Ružica Vrdoljak Ličina, organizatorica regionalna digitalna nagrade SoMo Borca.

Na Weekendu će se okupiti najrelevantniji stručnjaci, više od 150 predavača i panelista, a u Rovinj dolazi i jedan od najznačajnijih biznismena u industriji luksuznih brendova Jean-Claude Biver. Na panelima će se govoriti o brojnim aktualnim temama, od utjecaja tehnologije, do iseljavanja i promjena u novinarstvu, a rasprave koje će zasigurno podići puno prašine su “Kako preživjeti seks, laži i nekretnine“ te “Zašto ljudi odlaze i mogu li biznisi preživjeti njihov odlazak?“. 

Konferencija za medije Weekend Media Festivala u kavani Johann Franck
1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije