Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nove pobjede

Kako preživjeti povratak na posao nakon godišnjeg odmora?

odmor_posao
Thinkstock
17.09.2012.
u 11:53

Donosimo savjete kako nakon godišnjeg odmora i opuštenih neradnih dana ostati usredotočen na posao i uspješno preživjeti radno vrijeme

Bez obzira radite li od kuće ili na posao svaki dan putujete do određene lokacije, vrijeme provedeno na radnom mjestu zauzima veliki dio vašega dana. Uz mnogo pritisaka i odgovornosti prema poslovanju, lako je zaboraviti kako posao također može biti i izazov mentalnom i fizičkom zdravlju. 

Privikavanje na novi posao ili na stari posao nakon godišnjeg odmora često je vrlo stresno. Posebice se to odnosi na poslove koji zahtijevaju veliku angažiranost i usredotočenost. Kako biste lakše podnijeli taj prijelazni period donosimo nekoliko savjeta koji tada, ali i tijekom čitavog radnog vijeka mogu pomoći da se osjećate bolje. Savjete ste već vjerojatno znali, no nije ih se loše ponovno prisjetiti.

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Ključne riječi

Komentara 1

EM
Emergo
15:01 17.09.2012.

Boze,kakav smijesan naslov i tekst. Pa velika vecina zaposlenih u Hrvatskoj se odmara na poslu.... dakle radi se o povratku sa odmora na odmor.....zar nije tako...samo vi uzivajte u odmoru i kavicama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije