Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kongresna i event industrija

Kako održati kongres, team building ili event u vrijeme ublaženih epidemioloških mjera

WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT
Foto: WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT
1/24
18.05.2020.
u 16:54

U protekla tri mjeseca su svi segmenti gospodarstva doživjeli neku vrstu zastoja i transformacije, a među prvima i jače pogođenima se našla i kongresna i event industrija.

U normalnim godinama periodi od veljače do lipnja su rezervirani za održavanje kongresa, team buildinga i različitih evenata u našim primorskim destinacijama.

U iščekivanju ljetne sezone sve tvrtke i organizatori se trude povezati posao s ugodnim predsezonskim boravkom na moru, i omogućiti svojim partnerima, zaposlenicima ili drugim sudionicima nekoliko dana ugodnog poslovnog okruženja uz more i sunce.

Ovogodišnja pandemija je na žalost poremetila ove lijepe navade i onemogućila održavanje bilo kakvih društvenih događanja, kongresa i evenata u protekla tri proljetna mjeseca. 


Foto: WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT

Covid 19 nas je naučio prilagođavanju na najneočekivanije situacije i stimulirao je ubrzani razvoj različitih IT alata i platformi, a pobjednik je svakako ZOOM koji je doživio nezapamćenu ekspanziju.
Međutim, mi ljudi smo srećom još uvijek društvena bića željna susreta u živo i direktnih kontakata, makar i pod određenim epidemiološkim mjerama.

Zato se već s prvim znacima relaksacije protuepidemioloških mjera počela buditi potražnja u kongresnoj i event industriji.

Mnoge tvrtke i organizatori MICE događanja su na mukama i sada kada je počela relaksacija protuepidemioloških mjera i otvaranje za većinu aktivnosti, jer organizirati kongres, team building ili event za 50, 100 ili 300 sudionika na jednom mjestu po aktualnim mjerama zahtjeva puno veće kongresne prostore, velike restorane i vanjske prostore, te naravno adekvatan smještaj.

Preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i ravnatelja HZJZ Krunoslava Capaka vrlo su jasne i na prvo mjesto i dalje stavljaju socijalno distanciranje. Održavanje propisane udaljenosti među sudionicima i organizatorima je prvi uvjet koji se mora zadovoljiti, a on jasno zahtjeva adekvatne veličine prostora u kojima će se događanja odvijati.

Foto: WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT

Jedan od rijetkih hotela koji imaju adekvatne i dovoljno velike prostore je WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT koji se oduvijek isticao svojom veličinom i rasprostranjenošću, a što je u ovo vrijeme najveća vrijednost i garancija sigurnosti zdravlja sudionika i organizatora. 
Smješten na 160.000 m2 odmah uz more WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT nudi sve što je potrebno za kvalitetno održavanje kongresa po protuepidemiološkim mjerama:

▪ Kongresno/banketne dvorane različitih veličina 200m2, 300m2 i 1600 m2.
▪ Glavni hotelski restoran veličine 500 m2 unutrašnjeg i 600-800 m2 vanjskog prostora uz bazen,
▪ Lounge bar s preko 500 m2 unutrašnjeg prostora i prostranom terasom veličine 600 m2 s najljepšim pogledom na more i otok Krk, idealan su prostor za dnavna i večernja događanja,
▪ Velik izbor drugih restorana koji svi imaju prostrane terase omogućuje odvojenost svakog kongresa/eventa/team buildinga od drugih gostiju,
▪ Različiti sportsko-zabavni sadržaji, svi smješteni na velikim prostorima.

Foto: WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT

Osim svega ovoga, dodatna prednost WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT-a pred konkurencijom je mogućnost smještaja sudionika/gostiju osim u hotelu i u apartmanima u apartmanskim vilama. Naime, WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT ima 336 apartmana u 35 apartmanskih vila, što omogućuje najbolje socijalno distanciranje u pogledu smještaja.

Sadržaj nastao u partnerstvu s WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT-om.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije