Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME JE DRAGOCJENO

Kako bolje organizirati svoje vrijeme i pritom uštedjeti? Imamo rješenje za vas

Fina
Foto: Shutterstock
1/2
12.09.2019.
u 14:44

Kako pronaći vrijeme za sve obaveze koje nam užurbani tempo života nameće? Neke institucije su to prepoznale i odlučile nam pomoći u tome

Ima tih nekih stvari koje su svima jednako mrske. Jedna od njih je vjerojatno plaćanje računa, odnosno čekanje u redu, gubljenje dragocjenog vremena kojeg nam ionako uvijek nedostaje, za odlazak u poslovnice, stajanje u redu pred šalterom kako bismo obavili zamornu obavezu koja svakog od nas čeka svakog mjeseca, bez iznimke.

Kako izgleda prosječan radni dan? Buđenje, oblačenje… Treba naći cipele koje će odgovarati kombinaciji koju sam odabrala… A onda sve to ispočetka proći s djecom. Priprema doručka, završna kontrola imaju li djeca sve što im je potrebno za školu. Obično već možete uračunati na nepredvidljive situacije, pa tako trebate imati u planu dodatnih 15 minuta jer će vrlo vjerojatno netko od mališana pet minuta prije pokreta morati presvući majicu na kojoj su umrljali tijekom doručka. Pred vama je sad zadatak da se dogovorite oko nove majice za školu.

Foto: Anna Shvets/pexels.com

I tako svako jutro. Slijedi razvoženje u školu i na posao. Nakon svih svakodnevnih sastanaka, odrađivanja radnih zadataka, umorni od cjelodnevnog tempa ponovno po djecu u školu. No ni tada nemate baš mnogo vremena na raspolaganju, a kamoli za sebe, jer nakon toga slijedi razvoženje na izvanškolske aktivnosti, a zatim treba obaviti shopping, pripremiti obiteljsku večeru i pripremiti se za novi, jednako ludi, radni dan. A kako pronaći vrijeme za sve ostale obaveze, poput plaćanja računa, pospremanja i pranja rublja i svega ostalog što čini sastavni dio obiteljskog života?

To su prepoznali i u Fini, stoga su odlučili uvesti novo radno vrijeme u dvije vrlo frekventne poslovnice u Zagrebu, onoj u Arena Centru, Ulica Vice Vukova 6 (kod južnog ulaza) te u poslovnici Dubrava, koja se nalazi u sklopu trgovine Lidl. Tako, radno vrijeme u navedene dvije poslovnice radnim danom i subotom rade od 8 do 20 sati. U rujnu se u ovim poslovnicama održava promotivna akcija Finin plavi sat pa su tako svaku subotu u rujnu (7., 14., 21. i 28. rujna), u vremenu između 19 i 20 sati, naknade na sve gotovinske uplate građana 20 posto niže.

Što sve građani mogu obaviti u Fininim poslovnicama? U produženom radnom vremenu mogu koristiti brojne Finine usluge, poput plaćanja računa, mjenjačnice, razmjene novca i slanja novca putem Western Uniona, a poslovni klijenti mogu obaviti bezgotovinske transakcije te uplate gotovog novca. Dodatna pogodnost je to što se osim plaćanja računa klijenti Fininih poslovnica mogu obaviti shopping.

Podsjetimo, Fina je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, u državnom je vlasništvu i zbog razgranate mreže poslovnica po čitavoj zemlji i suradnjom sa svim ostalim relevantnim financijskim institucijama. Već u kolovozu ove godine produžili su radno vrijeme u više od 80 poslovnica diljem Hrvatske, kako bi klijenti stigli obaviti sve navedene transakcije prije ili nakon završetka svojeg radnog vremena.

Fina također ima mobilnu aplikaciju m Fina koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju baš na toj lokaciji te u kojem vremenu te koja svakako može pomoći u boljoj organizaciji dana i vremena kako biste imali dovoljno za one koje volite, ali i za sebe.

Sadržaj nastao u suradnji s Financijskom agencijom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije