Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jupol donirao 50 dječjih vrtića u Hrvatskoj

Jupol donirao 50 dječjih vrtića u Hrvatskoj
Foto: Promo
1/3
24.05.2019.
u 15:45

Robna marka JUPOL danas je sinonim i generičko ime za kvalitetne unutarnje zidne boje  i jedna je od najpoznatija i istovremeno najprodavanija robnih marki kompanije JUB

Povodom 50 godina robne marke JUPOL kompanija JUB odlučila je donirati čak 50 vrtića na cijelom području Republike Hrvatske kako bi prostorije u kojima naša djeca provode glavninu svoga vremena učinili ugodnijim. U društveno odgovornoj akciji pod nazivom „50 godina JUPOL-a za 50 dječjih vrtića“ kompanija JUB donirala je svakom odabranom vrtiću 75 litara JUPOL Classic boje čime je omogućeno osvježavanje čak 25 000 kvadrata zidnih površina vrtića, a akcijom su obuhvaćeni vrtići u svim hrvatskim županijama. 

Foto: Arena Hospitality Group

Robna marka JUPOL danas je sinonim i generičko ime za kvalitetne unutarnje zidne boje  i jedna je od najpoznatija i istovremeno najprodavanija robnih marki kompanije JUB koja povezuje na milijune zadovoljnih i odanih korisnika različitih generacija. Važnu i značajnu  obljetnicu – 50 godina robne marke JUPOL kompanija JUB obilježila je i s 5.000 kilometara dugim putovanjem velike kante JUPOL-a kroz čak 10 država. Na ovaj način JUB je želio simbolično povezati sva tržišta gdje je robna marka JUPOL afirmirana i prisutna već 5 desetljeća, a jedna od država bila je i Hrvatska.

„Tvrtka JUB projektom „50 godina JUPOL-a za 50 dječjih vrtića“ nastavlja društveno odgovorno poslovanje u zajednici. Ovim projektom nastojali smo obuhvatiti vrtiće iz cijele Hrvatske, a posebni naglasak smo dali vrtićima u manjim sredinama. Želimo istaknuti da je ovo samo jedan od planiranih projekata, te da ćemo u buduće imati još jako puno sličnih aktivnosti“, izjavio je koordinator marketinga kompanije JUB Ivan Magdić.

Foto: Arena Hospitality Group

Proizvodi iz obitelji JUB kao i sam JUPOL proizvodi su koje kupci prepoznaju kao zdrave i ekološki prihvatljive jer su izrađeni na bazi vode te su jednostavni za upotrebu i održavanje. Upravo iz tih razloga robna marka JUPOL tradicionalno je ostala ključni vodič korisnicima za kupovinu kvalitetne boje za dom koja desetljećima spaja milijune generacija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije