Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Josef Thürriegl odlazi iz Uprave HT-a

Josef Thürriegl
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.09.2017.
u 14:39

Thürriegl je došao u HT u lipnju 2016. godine iz središnjice Deutsche Telekoma. Nasljeđuje ga Daniel Daub

Josef Thürriegl, član Uprave HT-a i glavni direktor za financije, podnio je ostavku koja stupa na snagu 1. studenoga 2017. godine jer nastavlja karijeru u Deutsche Telekomu, priopćeno je danas.

- Izražavam svoju zahvalnost Josefu za njegovu suradnju i za njegove doprinose poslovnim rezultatima HT-a tijekom njegovog mandata te mu želim sve najbolje u njegovim budućim poslovnim pothvatima, u svoje osobno ime, kao i u ime mojih kolega iz Uprave - izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave.
 
Thürriegl je došao u HT u lipnju 2016. godine iz središnjice Deutsche Telekoma, gdje je obnašao funkciju potpredsjednika za funkcionalni kontroling za Europu. Nasljeđuje ga Daniel Daub kojeg je Nadzorni odbor današnjom odlukom imenovao novim članom Uprave HT-a i glavnim direktorom za financije, s početkom od 1. studenoga 2017. godine. Daub dolazi iz središnjice DT-a, s funkcije potpredsjednika za kontroling kapitala i inovacija. Prije toga, u razdoblju od 2006. do 2014. godine obavljao je različite rukovodeće poslove: u društvu T-Mobile Austria, od starijeg potpredsjednika za razvoj kanala i usluga do starijeg potpredsjednika za prodaju i usluge korisnicima, te u društvu T-Mobile Deutschland, na položaju potpredsjednika za upravljanje tržištem / planiranje prodaje i izvještavanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije