Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedino što ću reći je: "Napokon!"

RBA bankomat
Foto: Promo
1/2
12.06.2019.
u 08:46

Jednostavno, pametno i brzo rješenje. Napokon da netko misli i na mene.

Trči, traži parking, vraćaj se po kišobran u auto. Klasični modus operandi nategnute svakodnevnice koja, da nas i nagradi s dodatna dva sata produžetaka, ne bi nam olakšala obavljanje dnevnih zadataka.

Petnaesta po redu. Super. Izborila sam kvalifikacije za "na šalteru kroz pola sata". Toliko mi traje i parking i toliko imam i vremena da stignem izbjeći prometnu gužvu pri povratku kući."Dobra kalkulacija", promišljam. Jedanaesta po redu. Dobro je. Red se smanjuje, vremena još imam i sve stignem obaviti. Razmišljam o tome jesam li uzela svu gotovinu koju moram položiti na svoj račun.  Zadnji put sam zaboravila, pa sam dva puta morala žuriti u poslovnicu.

 "Sorry, ja sam kriv", rečenica koja mi prekida misao i u vidno polje stavlja mlađeg muškarca koji odlazi do bankomata unutar poslovnice. Klimnem glavom i odvraćam pogled, ne bi li provjerila rezultate svog približavanja šalteru na ekranu iznad. Sedma po redu. Korak bliže do šaltera. Ne obeshrabljujem se i odlučujem kratiti vrijeme listajući promo letak u banci: "Zaboravi redomat, dođi na uplatni bankomat", poruka je koju mi moja žuta banka šalje. Znatiželjno primjećujem i uz "aha" trenutak otkrivam kako na bankomat unutar poslovnice, ljudi uplaćuju novac.

Foto: Arena Hospitality Group

Četvrta po redu. Ta mi informacija više ništa ne znači, dok stojim ispred novog uplatnog RBA bankomata i na svoj kunski račun uplaćujem gotovinu. Za mene više nema čekanja u redu.

Jednostavno, pametno i brzo rješenje. Napokon da netko misli i na mene. Dodatno mi to potvrđuje i nova mogućnost bankomata putem koje mogu platiti i ratu kredita za auto i uplatiti si novac na kreditnu karticu. Kao da mi je netko pročitao misli!

Baci pogled na benefite da ne čekaš u redu kao ja:

  • Uplati gotovinu na svoj račun, kreditnu karticu ili kredit
  • Uplata moguća 24/7 neovisno o radnom vremenu poslovnica
  • Uplata odmah vidljiva na računu
  • Uplata za poslovne subjekte
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije