Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor progovara za Večernji list

Jedina preostala rafinerija u Hrvatskoj: Radi li uopće i šaljemo li naftu Mađarima za bagatelu? Imamo sve odgovore

19.07.2022.
u 17:30

Nije istina da se nafta jeftino izvozi, a onda se kupuju skupi proizvodi od te nafte, kaže Goran Pleše, operativni direktor Rafinerije i marketinga Ine

Ključne riječi

Komentara 9

FA
Farsa
19:04 19.07.2022.

U vezi Crosca prije dvije godine, vrlo vjerojatno gore navedenog stručnjaka riječi; "Organizacijske promjene imat će za posljedicu ukidanje određenog broja radnih mjesta ili smanjenje izvršitelja na pojedinim radnim mjestima. Očekivano restrukturiranje obuhvatit će nešto više od 200 stalnih zaposlenika Crosca, dok će konačna brojka biti poznata nakon što se razmotre sve potencijalne mjere otklanjanja potrebe za otkazivanjem“, ističu u Ini. Kak se nađeš svugdje gdje je restrukturiranje???

FA
Farsa
18:16 19.07.2022.

Mađaronu najveći, koliko Hrvata je dobilo otkaz sa tvojim potpisom, putuješ iz jedne grupe Ine u drugu, potpisuješ otkaze i dobivaš bonus za svaki od njih. SRAAAAAAAMI SE, ako ništa drugo.

Avatar Bruno
Bruno
19:33 19.07.2022.

Orban moze preradjivati samo rusku naftu koju dobiva preko Ukrajine koja moze svaki dan zatvoriti "pipu! Preostaje mu samo INa , Rijeka a mozda aktivirati i rafineriju Sisak, Hrvatska sigurno nece imati manjak nafte, nije ovisna o Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?