Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
52 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • antonelić:

    danas sam dobio pismo od republike hrvatske , min. fin.-porezna uprava u kojem piše da je dana 22.05.2017. utvrđeno da dugujem . . . . , . . kn . i još kaže da u roku osam dana pokreću postupak ... prikaži još!ak ovrhe ... pitanje br.1 : koliko je ledo uplatio poreza na dodanu vrijednost u zadnjih 60 dana ? ... pitanje br. 2 : dali im je ministar marić pokrenuo ovrhu ? ...

  • Deleted user:

    E sada treba vidjeti tko su bili ljudi u nadzornim odborima pojedinih tvrtki koncerna Agrokor koji su dopustili da se tvrtke zaduže za iznose višestruko veće od vrijednosti samih tvrtki a onda je potrebno pokrenuti kaznene progone protiv tih "genijalaca" ... prikaži još!" za primjer svima koji misle da je sjediti u odborima izvrsna prilika za izvrsnu zaradu a bez mozga i odgovornosti. Potrebna je radikalna promjena obrazaca ponašanja a to se može postići samo vrlo snažnim primjerima sa drakonskim kaznama koje će ostati u memoriji naroda kao trag o kojemu će se pisati godinama iza.

  • mycropht:

    Dakle, firma vrijedna 3 milijarde kuna može dati garanciju od 18 milijardi kuna. I nikoga tu ne treba strpati u zatvor. Ni čelnike Agrokora, ni čelnike Leda niti bankare koji su prihvatili te garancije.

Još iz rubrike Biznis

koronavirus
Pritisak veledrogerija i farmaceuta

Dug udvostručen u godinu dana: Jesu li lijekovi skupi da bi se pokrilo čekanje na naplatu

Glasuju i čitatelji

Večernji list i Poslovni dnevnik traže gospodarstvenika 2020.

Zagreb: Proglašenje gospodarstvenika i gospodarskog događaja 2019. godine
Isticanje pozitivnih primjera

Za gospodarstvenika i događaj 2020. godine glasat će i čitatelji