Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade

Jadranka Kosor proglašena regionalnim liderom

Gordana Kovačević
Arhiva VL
08.04.2010.
u 16:00

Gordana Kovačević, predsjednica uprave Ericssona Nikole Tesle, proglašena je najuspješnijom hrvatskom poduzetnicom, Žene koje su obilježile godinu izabrao je LeaderShe Forum u suradnji s Poslovnim dnevnikom.

BEČ – Gordana Kovačević, predsjednica uprave Ericssona Nikole Tesle, proglašena je najuspješnijom hrvatskom poduzetnicom, a premijerka Jadranka Kosor zbog osobitog uspjeha u politici proglašena je regionalnim liderom. Gordana Kovačević je, preuzimajući nagradu u Beču, zahvalila svojim suradnicima, istaknuvši njihovu ulogu u postizanju dobrih poslovnih rezultata u kriznoj 2009. godini. 

Umjesto premijerke Kosor nagradu je preuzeo veleposlanik RH u Austriji Zoran Jašić, prenoseći njezinu poruku u kojoj je istaknula kako za postizanje uspjeha treba imati hrabrost i odlučnost, koju upravo pokazuje u odlučnoj borbi da Hrvatska postane članica Europske unije.

Žene koje su obilježile godinu izabrao je LeaderShe Forum u suradnji s Poslovnim dnevnikom. Za ovogodišnje nagrade konkurirale su žene iz Bugarske, Rumunjske, Ukrajine, Poljske, Mađarske i Hrvatske.

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:36 09.04.2010.

Napravite mjesta u Remetincu. Stižu pojačanja.

UK
Ugo Kajvez
16:55 09.04.2010.

09.04.2010. u 01:36h fubar . Čekaj malo !!! ....... prvo mora dobit zlatnu kunu!! .............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije