Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga potrošač

Jadranka Kolarević: Operatori su harač ukalkulirali

\'unu...zgb.24.07.2007. vijece hrt-a,imenovanja novih ravnatelja:jadranka kolarevic snimio:boris scitar\'
Boris Ščitar/PIXSELL
15.01.2012.
u 20:04

Predsjednica Potrošača smatra da se operateri, koji Vladu prozivaju za neeuropsko ponašanje, sami ne ponašaju europski.

Operatori koji u svojim reakcijama na vraćanje harača prozivaju hrvatsku Vladu za neeuropsko ponašanje sami se ne ponašaju europski, već dvostrukim mjerilima dolaze do ekstraprofita, ističe Jadranka Kolarević, predsjednica Potrošača.

– Cijene i kvaliteta interneta te cijene mobilnih usluga i roaminga koje naplaćuju i pružaju hrvatskim građanima ispod su kvalitete i skuplje su od onih u EU. O cijenama roaminga u Europi postoji direktiva i te su cijene u EU četiri pa čak i pet puta niže nego u Hrvatskoj. Ulaskom RH u EU morat će smanjiti te cijene, a do tada nas bezočno gule. Kad im je harač prvi put nametnut, odmah su ukalkulirali taj trošak, ne direktno poskupljenjem već zamotavši ga kroz tarife i modele. Zato im harač mora i dalje ostati na snazi – poručuje J. Kolarević.

Komentara 2

Avatar Kairosa
Kairosa
22:21 15.01.2012.

Operater koji se buni je T-mobile.Moj Vipnet je meni više nego dobar.

UK
Ugo Kajvez
20:17 16.01.2012.

\"Jadranka Kolarević: Operatori su harač ukalkulirali\" .......................................................... . Po direktivama EU-a izgradili model komunikacijskog-financijskog sustav u hrv, ... i šta sad ............... nema plača poslije *eve .............. tako će biti sa referendumom ..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije