Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog dobrih rezultata

Jadran stimulira radnike s 1000 kn dodatne plaće

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
22.08.2019.
u 22:02

Oko 130 millijuna kuna uloženo je u objekte Jadrana, a najviše u hotel “Katarina” u Selcu.

Crikvenička hotelska kompanija Jadran svakog je svog zaposlenika nagradila stimulativnim dodatkom na plaću od po tisuću kuna neto za lipanj i srpanj, a radnike u hotelima i kampovima i s dodatnih 6% većim plaćama za rezultate ostvarene u ta dva ovogodišnja mjeseca, kažu u Jadranu.

Tvrde da se tom odlukom uprave htjelo nagraditi zaposlenike za postignute poslovne rezultate na početku ovogodišnje glavne turističke sezone. Unatoč smanjenom broju turista i noćenja u lipnju i srpnju u odnosu na isto razdoblje lanjske godine, koje bilježi cjelokupna hrvatska turistička industrija, Jadran bilježi za petinu bolje rezultate poslovanja, uza znatno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21%, u srpnju 23%, a taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu.

– Pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzete u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu. U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna te poboljšali uvjete smještaja i komfora za naše goste te podigli razinu usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika – izjavio je predsjednik uprave Jadrana Goran Fabris, ističući kako se u jesen, nakon završetka glavne turističke sezone, nastavlja sa započetim investicijama u objektima.

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
10:09 23.08.2019.

Koja stimulacija!! Tih 135 € stimulacije zaradim za dan i pol u hotelu na Bodenskom jezeru gdje radim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije