Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju se Vijetnam i Tajland

Jadran Galenski laboratorij preko 14 ugovora proširio se po Europi i dijelu Azije

jadran galenski,portal
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
14.11.2017.
u 08:45

Najvažnija tržišta su zemlje bivše Jugoslavije, Rusija i Kazahstan. Rusija ima najveći utjecaj u prihodima

Jadran Galenski laboratorij, jedna od naših najvećih farmaceutskih tvrtki, ove godine imao je velik iskorak na nova tržišta, potpisao je ugovore s 14 kompanija, za tržišta naših strateških regija – EU, MENA i ASEAN.

U EU su potpisani ugovori za nekoliko, prije svega OTC proizvoda u Rumunjskoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj. U Italiji, Rumunjskoj, Poljskoj i Španjolskoj prodaja je počela, a do kraja godine očekuje se lansiranje u Francuskoj, Poljskoj, Portugalu, Mađarskoj, Austriji i na Filipinima. U MENA regiji naročito je važan iskorak u multiteritorijalnom ugovoru sa švicarskom kompanijom za portfelj inovativnog lijeka u spreju, a na tržištu ASEAN značajan je ugovor s kompanijom koja će raditi distribuciju i prodaju brenda Aqua Maris. Osim Filipina, na tržištu Azije JGL posluje u Tajlandu, Maleziji i Singapuru, a u registracijskom je procesu za tržište Vijetnama i Tajlanda. Na tržištima izvan EU početak plasmana proizvoda nije jednostavan i traje puno dulje nego unutar Unije.

– Novi partnerski savezi uvelike doprinose razvoju poslovanja, oni su ključna poluga u realizaciji strateškog cilja internacionalizacije poslovanja – kaže direktorica globalnog razvoja poslovanja u JGL-u Dunja Siuc Valković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije