Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Izvrsna prilika za OPG-ovce: Evo kako je moguće izbjeći fizički kontakt prilikom plaćanja

Povrće
Foto: PIXSELL
30.03.2020.
u 17:18

Iskreno se nadam da ćemo ovime pomoći našim malim proizvođačima hrane i pića, malim OPG-ovima, ribarima te proizvođačima rasadnog materijala da na lakši način prodaju ono što su proizveli i od čega žive", kazao je Emir Dizdarević.

Emir Dizdarević, član uprave kompanije WSpay poslao je otvoreno pismo svim OPG-ovcima i malim proizvođačima hrane, ribarima te dostavljačima, a sve u cilju produktivnije kupovine u vrijeme pandemije koronavirusa

"WSPay- Web Studi d.o.o. kao najveći payment service provider u Republici Hrvatskoj ali istovremeno kao i društveno odgovorna kompanija osjeća potrebu da u ovim teškim trenucima za sve male proizvođače - OPG-ove, ribare i proizvođače hrana u vremenima kada su zatvorene tržnice i ribarnice - izrazi podršku i osigura način za naplatu proizvoda uz dostavu, a da time nastave svoj kontinuitet poslovanja. Odlukom uprave društva, svim malim proizvođačima hrane i pića do povratka na tržnice i svoja prodajna mjesta u cijelisto besplatno ustupamo naše usluge Digitalnog virtualnog WPOS-a //V-POS-a//.

Nažalost kartičarsku proviziju za isplatu novca ne možemo izbjeći ali imamo potvrdu od kartičarskih kuća da će naknada biti minimalna i znatno niža nego što je komercijalna i standardna. Usluge WPOS-a se mogu nastaviti koristiti i nakon zabrane prodavanja na tržnicama po znatno povoljnijim cijenama od standardnih komercijalnih i to tijekom cijele prve godine Ugovora. Usluga WPOS omogućuje plaćanje kreditnim i debitnim karticama bez kontakta.

To znači sljedeće: Usluga omogućuje trgovcu, OPG-u, ribaru, malom poljoprivrednom proizvođaču, distributeru  da po primitku narudžbe, be kontakta, bilo preko web stranica, društvenih mreža ili telefona pošalje link za plaćanje svom kupcu. Po primitku linka kupac unosi svoju karticu i radi plaćanje  s prodavačem ili dostavljačem (sa svog mobilnog uređaja, računala, laptopa, tableta i nije potrebno prislanjanje kartice na fizički uređaj). Za korištenje usluge nije potrebna nikakva integracija ili povezivanje.

Molimo sve zainteresirane da se jave od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 na mail wspay@wspay.info ili da nazovu na broj telefona 051269131 kako bismo ih uputili u postupak ugovaranja i aktivacije usluge. Vjerujem da ćemo na ovaj način pomoći svim našim malim proizvođačima da prebrodimo ovu tešku situaciju i da „dan poslije“ dočekamo svi spremni", priopćili su iz kompanije WSPay.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije