Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrakoplovna linija

Izravni letovi Spanairom iz Zagreba u Barcelonu do listopada

Solar-impulse (1)
Solar Impulse
26.04.2010.
u 12:32

Dosad se u Barcelonu letjelo s presjedanjem u Münchenu, Ženevi ili pak Beču. Tjedno će u Barcelonu iz Zračne luke Zagreb biti organizirane jedna ili dvije linije.

Španjolski zrakoplovni prijevoznik Spanair u srijedu uvodi izravnu liniju Barcelona-Zagreb-Barcelona. Dosad se za Barcelonu letjelo s presjedanjem u Münchenu, Ženevi ili pak Beču.

Od travnja do listopada putnici koji su za svoje odredište odaberu Barcelonu ondje će iz Zračne luke Zagreb moći letjeti od 26. do 28. travnja ponedjeljkom i srijedom iz Barcelone u Zagreb u 12.15 sati te iz Zagreba u Barcelonu istim danima u 15.05 sati, odnosno od 30. travnja do 23. srpnja petkom iz Barcelone u Zagreb u 11.30 sati te iz Zagreba u Barcelonu u 16.25 sati. Letovi su organizirani do listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije