Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OIV

Isporučene dodatne CRONECT radio stanice Gradu Dubrovniku

Djelatnik OIV-a Toni Tenjer predaje Cronect radio stanice gradonačelniku Mati Frankoviću
Foto: OIV
25.03.2020.
u 11:30

Povećan interes i zahtjevi za korištenje OIV CRONECT radio komunikacijske mreže

U vrijeme kriznih situacija jasno je da je pouzdana komunikacija jedna od najvažnijih životnih potreba, kako civilnog stanovništva tako i svih profesionalnih službi. Podsjetimo, Odašiljači i veze (OIV) su još 2017. godine uspostavile profesionalnu radijsku komunikacijsku mrežu na cijelom području Republike Hrvatske, neovisnu od bilo kakvih drugih komercijalnih komunikacijskih mreža i ponudile na tržištu jednu potpuno novu komunikacijsku uslugu za koju se u zadnje vrijeme bilježi povećan interes.

Dubrovačka je gradska uprava još od vremena Domovinskog rata i potpune komunikacijske izolacije vrlo osviještena u pogledu važnosti pouzdanih komunikacija.

Djelatnik OIV-a Toni Tenjer jučer je u Dubrovniku predao gradonačelniku grada Mati Frankoviću, 10 CRONECT radijskih stanica.

Uz korištenje OIV-ove profesionalne radijske mobilne mreže u svakodnevnim djelatnostima, Grad Dubrovnik prepoznao je i prednosti korištenja iste i u kriznim situacijama kao što je trenutna pandemija koronavirusa koja je pogodila Hrvatsku i svijet.

Grad Dubrovnik još od samih početaka koristi CRONECT, a narudžba dodatnog broja komunikacijskih uređaja i usluga pokazuje organiziranost i posvećenost maksimalnoj prevenciji i borbi u kriznim situacijama od strane poglavarstva i gradonačelnika Frankovića kao i potvrdu kvalitete ove OIV-ove usluge.

CRONECT je usluga koja u cijelosti može zadovoljiti najzahtjevnije potrebe kritičnih komunikacija, vatrogasnih postrojbi i drugih službi javne sigurnosti i spašavanja, nacionalnih parkova i parkova prirode, zaštitarskih službi, komunalnih poduzeća, industrijskih pogona, ali i pri organizaciji sportskih, glazbenih i drugih javnih događanja, naglasili su iz OIV-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije