Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzno opremljen

International Business Hotel: Jedini zagrebački hotel koji se specijalizirao za biznismene

International Business Hotel
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/10
13.01.2020.
u 11:56

Dizajnerski osmišljene pametne sobe opremljene luksuznim namještajem pomoći će vam da se kvalitetno odmorite prije poslovnih sastanaka, a vrhunske delicije probudit će sva vaša osjetila te ćete istinski uživati u svakom zalogaju

Tražite li luksuzno opremljen poslovni hotel u Zagrebu, koji će odgovarati svim vašim zahtjevima? U Zagrebu je nedavno otvoren International Business Hotel, koji je opremljen vrhunskom tehnologijom i nudi mnoštvo sadržaja ljudima iz poslovnog svijeta. Dizajnerski osmišljene pametne sobe opremljene luksuznim namještajem – gostima omogućuju kvalitetan odmor prije poslovnih sastanaka. Vrhunske delicije njihova chefa Hrvoja Nakića probudit će osjetila gostiju koji mogu istinski uživati u svakom zalogaju njegovih predivnih jela, koja su dobila i Michelinovu preporuku. Ekskluzivna ponuda pića u ugodnom i mirnom ambijentu Viceroy Lounge Bara idealna je za opuštanje nakon poslovnih aktivnosti. Udobne dizajnerski osmišljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe pružaju sve potrebne uvjete za kvalitetan odmor i pripremanje važnih poslovnih sastanaka.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Dvokrevetne deluxe i superior sobe namijenjene su onima koji žele uživati u maksimalnom luksuzu i vrhunskim uvjetima za odmor. Cjelokupni sadržaj hotela osmišljen je tako da gostima osigura vrhunske uvjete za postizanje novih poslovnih uspjeha. International Business Hotel na raspolaganju ima i veliku kongresnu dvoranu za organizaciju uspješnih konferencija i seminara. Za manja događanja IBH na raspolaganju ima salu za sastanke Medvedgrad u koju se može smjestiti do 14 uzvanika. Kao dio International Business Hotela nalazi se moderno opremljena teretana u kojoj gosti mogu odraditi kvalitetan trening kako gosti hotela ne bi zanemarili zdrave navike i da ostanu u top formi.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

OPUSTITE SE NAKON POSLOVNIH AKTIVNOSTI

U International Business Hotelu nalazi se restoran Tesla. Hrvoje Nakić goste svakodnevno iznenađuje atraktivnim jelovnikom prepunim ukusnim jelima hrvatske kuhinje. Gosti također mogu rezervirati Chef’s table, kako bi iskusili sve što se događa iza zatvorenih vrata profesionalne kuhinje. Hotel je opremljen sustavom pametnih soba, što uvelike olakšava boravak. Svim gostima na raspolaganju je recepcija koja radi od 0 do 24 i u svakom trenutku može ispuniti sve želje i onih najzahtjevnijih.

Foto: Arena Hospitality Group

MODERNA TEHNOLOGIJA NA SVAKOM KORAKU

U svakom kutku hotela moguće je koristiti brzu i besplatnu WiFi mrežu. Zahvaljujući kvalitetnom internetu, gosti International Business Hotela mogu raditi iz bilo kojeg mjesta u hotelu – i uspješno rješavati svoje svakodnevne poslovne obaveze.

Ljubitelji električnih automobila ne trebaju brinuti gdje će puniti svoja vozila. U podzemnoj garaži hotela nalaze se punjači za električne automobile pa će baterije automobila uvijek biti pune, a gosti spremni za nova putovanja.

Sadržaj nastao u suradnji s International Business Hotel.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije