Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNO PRIZNANJE

Institutional Investor svrstao Intesu Sanpaolo u sam vrh europskih banaka

Carlo Messina, glavni izvršni direktor Intese Sanpaolo
PR
15.09.2021.
u 17:10

Osim priznanja za najbolju europsku banku, Grupi su dodijeljena i priznanja za najboljeg glavnog izvršnog direktora među europskim bankama, najboljeg glavnog financijskog direktora i najboljeg stručnjaka za odnose s investitorima

Intesa Sanpaolo na prvome je mjestu među europskim bankama prema Institutional Investoru za 2021. godinu i najbolja je talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima, kao i za okolišne, društvene i upravljačke (ESG) aspekte.

Za 2021. Institutional Investor dodijelio je Grupi sljedeća priznanja:

• Intesa Sanpaolo: najbolja europska banka i najbolja talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima te za ESG aspekte

• Carlo Messina: najbolji CEO (glavni izvršni direktor) među europskim bankama

• Stefano Del Punta: najbolji CFO (glavni financijski direktor)

 Marco Delfrate: najbolji stručnjak za odnose s investitorima.

Priznanja koja dodjeljuje Institutional Investor dokaz su da međunarodna zajednice investitora iznimno cijeni Intesa Sanpaolo Grupu zbog velike posvećenosti ESG pitanjima kao i zbog kvalitete glavnog  izvršnog direktora i menadžerskog tima. Ova priznanja temelje se na rezultatima opsežnog istraživanja provedenog među približno 2000 financijskih analitičara i institucionalnih investitora, koji predstavljaju više od 900 tvrtki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije