Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skok cijena

Najveći ljetni cjenovni udar dogodio se u susjednoj zemlji gdje Hrvati hrle u kupovinu

17.09.2022.
u 08:26

Za tri i pol mjeseca stiže euro, zamrzavanje režijskih troškova pomoći će građanima da preguraju zimu

Ključne riječi

Komentara 34

ST
stefj
08:54 17.09.2022.

Hm da, radi kontrole cijene goriva i sada cijene energenata, u prosjeku će inflacija stati. Rast od 0,1% prema prethodnom mjesecu je baš radi toga... No ako gledamo globalni trend, cijena nafte pada, cijena žita i sirovina isto, a u EU i dalje cijene rastu. Možda je to priprema za krizu, svi idu na ono - uzmi koliko možeš, poslije ćemo prodavati ispod cijene... Za ovo sada stanje najveću krivicu snose Njemačka i zeleni. I dok se sramežljivo pokazuju naznake i želja da se pokrenu istrage protiv Njemačkih (i EU) političara i njihovu odgovornost, zeleni i dalje rade štetu, lupaju svoje.

SB
sinisa.borkovic
07:48 17.09.2022.

cestitam,novinar je prvi u svijetu stavio infflaciju pod kontrolu...

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
12:13 17.09.2022.

Za tri i pol mjeseca stiže euro, zamrzavanje režijskih troškova pomoći će građanima da preguraju zimu ali život na balkanu postaje sve teži, domoljubno složeniji i enormno skuplji i sve se više osjeća da imaš Hrvatsku i nemaš više Jugoslavije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?