Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

INA Vukova Gorica – nezaobilazno odmorište na putu prema moru

INA Vukova Gorica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
03.07.2020.
u 15:51

Ako do sada nije postojala nezaobilazna oaza za osvježenje na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali, ali i u povratku, od sada će to biti INA Vukova Gorica. Na ovom dobro poznatom maloprodajnom mjestu INA je otvorila jedinstveni gastro kutak – prvi Fresh Corner restoran Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji ukupno 75 Fresh Cornera. Uz novouređeni Fresh Corner, Inin gastro brend, tu je u partnerstvu s Globalnom Hranom d.o.o., otvoren i McDonald’s.

Savršena kombinacija Fresh Cornera i McDonald'sa na Vukovoj Gorici zadovoljit će ukuse svih kupaca u pokretu, a ugodan ambijent garantira vrhunski odmor na putovanju. Istovremeno INA Vukova Gorica nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima ili koriste jedinstvene usluge Fresh Cornera na Vukovoj Gorici. Vlatko Dujanić, operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje na svečanom otvorenju je rekao: “Vukova Gorica opremljena je suvremenom opremom te postaje vrhunski prostor za kupnju kvalitetnih goriva i ostale robe široke potrošnje. Ovdje se može pronaći sve potrebno za kvalitetan odmor na putovanju. U sklopu gastro usluge Fresh Corner posjetitelji će imati na raspolaganju vrhunsku svježu kavu, svježe sokove i salate, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče i sladolede, a ponuda je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima pa će posjetitelji imati priliku probati i različita topla jela Ponuda će se mijenjati ovisno o sezonskim namirnicama jer želimo imati uvijek svježa i atraktivna jela za naše goste! U sklopu maloprodajnog mjesta tu su i razne druge usluge poput usluge Aircasha i Paysafecarda, dostave paketa ili plaćanja računa.”

Kupce će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila te se nude i brojni drugi sadržaji i usluge. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

„Jako nam je drago što smo u Ini pronašli partnera s kojim smo uspješno realizirali otvaranje našeg prvog restorana na autocesti A1. Vukova Gorica je omiljeno odmorište putnika već godinama i vjerujemo da će ovom suradnjom postati još posjećenije. Otvaranje novog restorana u današnjim izazovnim vremenima puno nam je olakšao partnerski odnos koji smo ostvarili s Inom, a odličan početak poslovanja novog restorana daje nam vjeru u dugogodišnju uspješnu suradnju.“, izjavio je  Hrvoje Valent, menadžer za Razvoj Globalne hrane d.o.o., koja je nositelj franšize za McDonald’s.

Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine naglasio je: “Kupci su jedna od Ininih temeljnih vrijednosti i zato ih uvijek stavljamo na prvo mjesto. Ponosan sam što nismo prestali zadovoljavati njihove potrebe, čak ni u ovom izazovnom razdoblju uslijed pandemije koronavirusa. U periodu koji slijedi cilj nam je zadržati vodeću tržišnu poziciju na našim glavnim tržištima u Hrvatskoj i BiH te je ojačati na novim tržištima kao što smo to lani učinili u Crnoj Gori. Želimo i dalje ostati broj jedan gastro odredište na putovanju, prvi izbor za ljude u pokretu te tržišni lider s ciljanom lepezom proizvoda i usluga. Fokusirat ćemo se na inovativnost u poslovanju i daljnji razvoj novih proizvoda kako bismo naši kupci bili još zadovoljniji. Cijenimo povjerenje koje nam kupci daju u ovoj izazovnoj situaciji. Vjerujem da će Vukova gorica postati vrhunska destinacijska lokacija na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali i u povratku te idealno mjesto za odmor i kupnju!”

Na Vukovoj Gorici bio je i najtrofejniji vozač rallyja u Hrvatskoj Juraj Šebalj koji je već nekoliko godina ambasador Ininih vrhunskih Class Plus goriva: „U svoj auto točim samo dokazano najbolje, a Class Plus goriva imaju specijalan dodatak aditiva koji štite motor i zato izvedbu mog automobila podižu na još višu razinu. Otvorenje gastro kutka na Vukovoj Gorici pun je pogodak Ine jer će ovdje zasigurno biti mnogo automobila, ali i ljudi koji će tražiti odmor i okrijepu tijekom putovanja.”

Kroz kapitalna ulaganja i unapređenje kvalitete usluga poput Vukove Gorice INA snažno razvija najveću maloprodajnu mrežu od više od 500 maloprodajnih lokacija kroz koju svakodnevno prođe više od 234 tisuća kupaca dnevno i na kojoj se proda više od milijardu litara goriva godišnje. Pri tome, INA ne radi kompromise kad je u pitanju sigurnost i zaštita zdravlja. Na svim našim svim lokacijama i dalje ćemo se pridržavati svih aktualnih uputa i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Pred nama je turistička sezona –pozivamo sve posjetitelje da navrate na Vukovu Goricu i okrijepe se tijelom putovanja, ali uz odgovorno ponašanje i poštivanje svih mjera. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije