Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fondovi

Imovina Raiffeisen Bondsa prešla vrijednost od 500 milijuna kuna

\'unu...zagreb....10.01.2006 ...novac...lova...kuna.... snimio:antonio bronic\'
Antonio Bronić/Pixsell
17.01.2011.
u 12:55

Taj otvoreni investicijski fond s javnom ponudom i dalje je najveći obveznički fond u Hrvatskoj

Raiffeisen Bonds, otvoreni investicijski fond s javnom ponudom pod upravljanjem Raiffeisen Investa, premašio je 500 milijuna kuna vrijednosti neto imovine fonda.

Neto vrijednost imovine Raiffeisen Bondsa 14. siječnja iznosila je 502,201.450,39 kuna, priopćili su iz RBA. Otvoreni investicijski fond s javnom ponudom Raiffeisen Bonds i dalje je najveći obveznički fond u Hrvatskoj, a s poslovanjem je počeo 27. svibnja 2002.

Investicijski je cilj fonda ostvarivanje što većeg prinosa uz ulaganje imovine pretežno u obveznice hrvatskih izdavatelja. Fond je namijenjen fizičkim i pravnim osobama kojima odgovara investicijski cilj fonda, kojima je važna unovčivost uloga u svako doba, a radi ostvarenja viših prinosa spremni su prihvatiti umjeren rizik.

 

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
14:12 17.01.2011.

Pogotovo kad ova \"domaća\" banka posuđuje novac ministarstvu financije RH uz 15 (petnaest) posto kamata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
14:52 23.01.2011.

džizs užas, najveći fondovi u vlasništvu stranih bankarskih korporacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije