Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličja

Iločkim podrumima zlatna medalja Bacchusa

iločki podrumi
Arhiv Vl-a
30.03.2010.
u 10:23

Na ocjenjivanju vina Bacchus u Madridu traminac Principovac ledena berba 2007. Iločkih podruma, koji posluju u sastavu Agrokora, osvojio je zlatnu medalju.

Hrvatska vina sve su priznatija u svijetu, najbolje govore i nove nagrade Iločkih podruma. Na ocjenjivanju vina Bacchus u Madridu traminac Principovac ledena berba 2007. te kompanije, koja posluje u sastavu Agrokora, osvojio je zlatnu medalju.

7. Međunarodno ocjenjivanje vina Bacchus 2010. održano je u organizaciji U.E.C. (Spanish Tasters Union) i pod pokroviteljstvom O.I.V. (The International Organisation of Vine and Wine), U.I.OE (The International Union of Oenologists) i VinoFed (federacija najvećih ocjenjivanja vina). To je, priopćeno je iz Iločkih podruma, druga ovogodišnja zlatna medalja tramincu ledene berbe Iločkih podruma, što, s obzirom na to da je prva takva berba, predstavlja veliko priznanje.

Traminac Principovac ledena berba ove je godine osvojio i zlatnu medalju u Parizu na ocjenjivanju Vinalies Internationales 2010.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije