Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV KUPCIMA

IKEA: Ako ste kupili ovaj proizvod, prestanite ga koristiti i vratite ga

IKEA
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
27.11.2018.
u 12:07

IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji, poručuju iz tvrtke

IKEA poziva sve kupce koji su kupili mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da ga prestanu koristiti i jave se u najbližu robnu kuću IKEA zbog vraćanja proizvoda, priopćili su iz te tvrtke.

Naime, IKEA je zaprimila dojave kupaca o tome da se produljivi dio odvaja od GLIVARP produljivog stola i pada

"IKEA poziva sve kupce koji posjeduju mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da vrate proizvod u robnu kuću IKEA uz puni povrat plaćenog iznosa ili kako bi ga zamijenili za sličan proizvod. IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji", poručuju. 

Foto: IKEA

Tvrtka IKEA ima ozbiljan pristup prema sigurnosti proizvoda. Svi naši proizvodi su istraženi i usklađeni s primjenjivim normama i zakonskim zahtjevima. Unatoč tome primili smo dojave kupaca da se produljivi dio GLIVARP stolova odvajao i padao, kažu iz tvrtke. 

"Postoji rizik da se produljivi dio odvoji od stola, što može dovesti do njegova padanja", kaže Cindy Andersen, voditeljica poslovanja odjela Kuhinje & blagovanje u tvrtki IKEA of Sweden.

"Sigurnost kupaca glavni je prioritet za tvrtku IKEA, zbog čega smo odlučili povući takve serije kao mjeru predostrožnosti“, dodaje.

Za više informacija možete kontaktirati: IKEA na 01/445-5444.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 2

SJ
staroveski.jasna
14:03 27.11.2018.

Kako je uopće dospio u prodaju, ako je nesipravan. Što oni ne testiraju proizvod prije nego ide u prodaju?

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
12:23 27.11.2018.

Švedska se kvaliteta jako srozala otkako su počeli uvoziti inženjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije