Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

IAB odabrao Beck’speriment među 24 najbolje interaktivne kampanje na svijetu

Beck’speriment
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
01.10.2015.
u 14:17

Beck’speriment, kampanja koju je za Zagrebačku pivovaru osmislila agencija Drap, ušla je u izbor najbolje 24 svjetske digitalne kampanje prema izboru Interactive Advertising Bureaua (IAB). Žiri sastavljen od 24 digitalna stručnjaka, u godišnjem globalnom pregledu “What Works and Why”, kampanje je podijelio u tri kategorije, a Beck’speriment je izabran u kategoriji “Credibility and niche demos: Work that engage by age, professions and passions”. Vijest je odjeknula u svjetskim medijima poput Business Insidera.

“Zbilja smo ponosni na Beck’speriment koji u zadnje vrijeme niže priznanje za priznanjem. Strastveno smo radili na ovoj kampanji, zajedno s našom agencijom i upravo u zajedničkom radu leži razlog njezina uspjeha. Tržište oglašavanja u pivskoj industriji vrlo je zasićeno, pa je bio pravi izazov stvoriti maštovit i kreativan sadržaj s kojim se korisnici mogu povezati”, objasnila je Ana Krstulović, marketing manager premium brendova Zagrebačke pivovare.

A kakve su bile reakcije publike? U prva četiri dana YouTube video imao je više od 150 tisuća pregleda, dok ga je na Facebooku pregledalo preko 140 tisuća korisnika. Engagement rate bio je odličnih 11%, a ljudi su preplavili društvene mreže dobrim komentarima i reakcijama.

Inače, ovo je četvrto veliko priznanje za Beck’speriment, nakon što je proglašen jednim od najboljih radova na reviji BalCannes na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu. Na Danima komunikacija kampanja je osvojila nagradu MIXX za najbolji brandirani sadržaj, a Molson Coors Europe proglasio ju je najboljom digitalnom europskom kampanjom na internom natjecanju u svibnju ove godine. No, ovo nije prva kampanja agencije Drap među najboljim svjetskim digitalnim kampanjama. Prošle se godine u odabranom društvu našao i projekt Ekopark Kraš.

Sve nagrađene radove prema izboru IAB-a, uz komentare članova žirija, možete pronaći ovdje.

 

Želite prijaviti greške?