Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javite se

I Spar će otkupljivati voće i povrće koje OPG-ovi više ne mogu prodavati na tržnicama

Šibenik: Spar i Interspar pozivaju umirovljenike na rad uz korištenje pune mirovine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
26.03.2020.
u 16:50

Iz Spara Hrvatska kažu kako već sada surađuju s velikim brojem domaćih dobavljača. Na njihovim policama mogu se naći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova.

Kako bi dodatno pomogli malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji, zbog izvanredne situacije više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama, Spar poziva sve male proizvođače da im se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police Spar i Interspar trgovine.

Iz Spara Hrvatska kažu kako već sada surađuju s velikim brojem domaćih dobavljača. Na njihovim policama mogu se naći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova.

- Uz to, s malim proizvođačima voća i povrća surađujemo i kroz našu robnu marku „Vrtovi Hrvatske“ - dodaju te pozivaju sve male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice da im se jave direktno na telefon Spar centrale 01 2410 900. One koji nemaju mogućnost samostalnog pakiranja i isporuke proizvoda pozivaju da kontaktiraju distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu, koji će odraditi taj posao za njih i ubrzati cijeli proces plasmana proizvoda na police.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije