Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodarski susreti

I Britanci zainteresirani za poslovanje s Hrvatskom

Međunarodni gospodarski susreti (1)
Foto: SASO 2012.
1/4
29.10.2012.
u 12:57

Sudionici susreta iskazali su veliko zadovoljstvo organizacijom, a većina je mišljenja kako su sastanci gospodarstvenika jedan od ključnih faktora poslovnog uspjeha

Više od 120 tvrtki iz Francuske, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Srbije i Velike Britanije okupilo se u Splitu kako bi pronašle nove partnere i prilike za suradnju. Čak 90 hrvatskih i 30 inozemnih tvrtki odradilo je više od 180 sastanaka u sklopu sajma SASO 2012 održanog na Žnjanu. Susrete održane pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže (EEN) i Splitsko-dalmatinske županije otvorio je župan Ante Sanader koji naglašava važnost ovakvih prilika za razvoj regionalne ekonomije.

Sastanke koji će zasigurno uroditi novom poslovnom suradnjom organizirao je Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu u suradnji s Poslovnim inovacijskim centrom – BICRO i Hrvatskom gospodarskom komorom te stranim partnerima iz EEN mreže. Ove godine je u organizaciji sudjelovala i Britanska agencija za trgovinu i ulaganja koja je dovela delegaciju od 12 tvrtki iz Velike Britanije. Sudionici susreta iskazali su veliko zadovoljstvo organizacijom, a većina je mišljenja kako su sastanci gospodarstvenika jedan od ključnih faktora poslovnog uspjeha. Interes za sudjelovanje na gospodarskim susretima svake godine raste.

Komentara 4

JA
james49
14:10 29.10.2012.

Nikaj od tog

LU
lutomirski
15:24 29.10.2012.

kako to najedanputa svi zainteresirani, a zadnjih 10 godina niti jedan.....neznam sta ce im Hrvatska ponuditi ????????

OB
-obrisani-
18:52 29.10.2012.

je jue na nacin kaj bodo jelji pajceke i janjetinu i pilji dobro vinu a unda bodo reklji: moramo razmisliti hihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije