Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspon Huawei-a

U regiji središnje i istočne Europe tržišni udio Huaweija dosegnuo je 20,2 posto

Foto: Huawei
28.07.2017.
u 11:32

Huawei najavljuje nastavak snažnog rasta na svim ključnim tržištima

U regiji Srednje i istočne Europe tržišni udio Huaweija porastao je za 50%, a globalno az 36,2%.

Huawei najavljuje nastavak snažnog rasta na svim ključnim tržištima

U prvoj polovici godine isporučeno je 73,01 milijun njihovih pametnih telefona, što je 20,2 posto više nego u istom razdoblju prethodne godine. 

”Huawei je nastavio postizati izvanredne prodajne rezultate, nadmašujući industrijski prosjek i povećavajući udjel u najvišem tržišnom segmentu na tržištima diljem svijeta. Kontinuirano visoki rast dokaz je snage Huawei brenda kao i odlične tržišne dinamike koju održavamo zahvaljujući našim vrhunskim uređajima koji pomiču standarde i savršeno pogađaju želje kupaca. Naši uređaji nude vrhunsku kvalitetu, iskustvo korištenja i inovacije”, izjavio je Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group.

Tijekom ove godine Huawei je pozicioniran na 49. mjesto ljestvice najvrjednijih globalnih brendova, 88. na Forbesovoj ljestvici najvrjednijih brendova i 40. mjesto na ljestvici Brand Finance.

U Huaweiju za ovu godinu najavljuju i značajno širenje vlastite maloprodajne mreže. Broj vlastitih maloprodajnih lokacija porast će do kraja godine na 56.000, dok su na kraju svibnja prošle godine imali 35.000 lokacija.

U Huaweiju nastavljaju s velikim investicijama u inovacije, posebno u dijelu razvoja u području umjetne inteligencije i strojnog učenja koji će sigurno napraviti novi iskorak u načinu svakodnevnog korištenja tehnologije. 

U svojih 15 istraživačkih centara i 36 zajedničkih inovacijskih centara, Huawei razvija nove tehnologije uključujući napredne senzore, kontinuirano unaprjeđuje vlastiti Kirin chipset te poboljšava sustave upravljanja podacima. U razvoju surađuje s vodećim kompanijama poput Leice, Dolbyja, Microsofta, Intela i Googlea. 

Komentara 1

GE
generacija57
19:26 28.07.2017.

Imam honor 8 i prezadovoljan sam sa njime,dosad najbolji koji sam imao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije