Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrsni angažman

HT-u Microsoftovo priznanje za partnera godine u Hrvatskoj

HT
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
06.06.2019.
u 20:03

Iz HT-a podsjećaju da njihova suradnja s Microsofta traje već niz godina te da je tijekom nje HT proširivao svoj portfelj uslugama i alatima Microsofta poput Office 365 i Microsoft 365 ponude, koje korisnicima omogućuju brojne prednosti u poslovanju

Hrvatski telekom (HT) proglašen je Microsoftovim partnerom za 2019. godinu u Hrvatskoj,  izvijestili su u četvrtak iz HT-a, iz kojeg ističu i da je po prvi put u Hrvatskoj to Microsoftovo priznanje dodijeljeno telekomunikacijskoj tvrtki. 

"Kompanija je prepoznata među najboljim globalnim partnerima Microsofta za izvrsnost u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji", ističu iz HT-a.

Nagrade su dodijeljene u nekoliko kategorija, a pobjednici su izabrani među više od 2.900 sudionika iz 115 zemalja svijeta.

"HT je prepoznat po pružanju izvanrednih rješenja i usluga, kao i izvrsnom angažmanu podružnica u Hrvatskoj", navodi se u priopćenju. 

Iz HT-a podsjećaju da njihova suradnja s Microsofta traje već niz godina te da je tijekom nje HT proširivao svoj portfelj uslugama i alatima Microsofta poput Office 365 i Microsoft 365 ponude, koje korisnicima omogućuju brojne prednosti u poslovanju (brža i lakša komunikacija među timovima, učinkovitija organizacija poslovanja, smanjenje troškova i veća konkurentnost na tržištu). 

"Sve tvrtke u Hrvatskoj, bez obzira na svoju veličinu, mogu imati koristi od ove suradnje. Naročito danas kad je digitalizacija poslovanja imperativ. Hrvatski Telekom i Combis svojim uslugama čine sve prednosti digitalizacije vrlo dostupnima, a time im pomaže da budu uspješnije u svom poslovanju u Hrvatskoj i svijetu", ističe u priopćenju član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Saša Kramar. 

Nagrade Microsofta za partnera godine dodjeljuju se partnerima na državnoj razini koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoftovih rješenja za više kupaca u proteklih godinu dana. 

"Microsoftove godišnje nagrade prepoznaju partnere koji pokazuju izvrsnost u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji", ističe direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko. 

Naglašava i kako su finalisti i pobjednici odabrani iz više od 2.900 nominacija iz 115 zemalja diljem svijeta, a kriteriji izbora su predanost klijentu, utjecaj vlastitih rješenja na tržište te primjerena uporaba Microsoftovih tehnologija. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije