Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RWE PREUZIMA

HT odustaje od biznisa distribucije struje

Hrvatski telekom
Slavko Midzor/PIXSELL
03.06.2018.
u 14:15

Iz HT-a su poručili da to neće utjecati na način i cijenu pružanja usluge električne energije korisnicima Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom d.d. objavio je da je potpisao ugovor sa društvom RWE Hrvatska d.o.o. te time pokrenuo proces prijenosa segmenta poslovanja električnom energijom na RWE Hrvatska d.o.o. 

Iz HT-a su poručili da to neće utjecati na način i cijenu pružanja usluge električne energije korisnicima Hrvatskog Telekoma, niti na cijenu i pružanje ugovorenih telekomunikacijskih usluga.

"Transakcija prijenosa podložna je regulatornim odobrenjima te će biti završena i detalji objavljeni tek po dobivanju svih potrebnih odobrenja, ", navodi se u priopćenju HT-a. 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:09 03.06.2018.

Hahah HT i struja.Tko normalan bi od njih uzimao struju.Naj bahatija kompanija na tržištu.

KA
kažemja
18:40 03.06.2018.

RWE? Najveće lopine u Hrvatskoj.

MT
makan tahi
09:34 27.08.2018.

skužili su da su telefonske žice pretanke da bi uštekao pećnicu a optika ne provodi struju, nek se drže obmanjivanja, najmanji ulog velika zarada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije