Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam u 2018. godini!

HTZ
20.03.2019.
u 21:54

Business Destinations putnički je časopis i internetski portal namijenjen poslovnim putnicima i svim djelatnicima koji rade u industriji poslovnih putovanja

Britanski magazin Business Destinations Hrvatsku je proglasio najboljom destinacijom poslovnog turizma u 2018. Ovo je priznanje dodijeljeno u kategoriji Europe, u sklopu koje se biraju najbolji hoteli, zračne Inače, Business Destinations putnički je časopis i internetski portal za poslovne ljude koji putuju, te za sve koji rade u industriji poslovnih putovanja, pokriva širok raspon tema od ekskluzivnih hotela, odmarališta i konferencijskih destinacija do luksuznih proizvoda i usluga i pozicionirao se kao ključni izvor informacija i inspiracije za biznismene ne samo u Velikoj Britaniji.

– Ova je nagrada za nas još i važnija jer nominacije i izbor pobjednika provodi uredništvo časopisa zajedno s brojnim čitateljima i korisnicima poslovnih usluga diljem svijeta. Naime, poslovni turizam predstavlja važan turistički proizvod jer individualni i grupni poslovni gosti čine stabilan izvor potražnje koja je, ovisno o trendovima, najizraženija u razdobljima pred i posezone. Također, istraživanja među hotelijerima pokazuju da poslovni gosti čine 10 do 15 posto udjela svih hotelskih gostiju – ističe direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i podsjeća da je s ciljem daljnjeg jačanja i razvoja MICE turizma u prošloj godini oformljen i Kongresni odjel unutar HTZ-a.

Hrvatska turistička zajednica, inače, provodi niz marketinških aktivnosti usmjerenih upravo na promicanje ponude za poslovne ljude,nog turizma, a nastupa i na najznačajnijim specijaliziranim kongresnim burzama poput IMEX-a u Frankfurtu, IMEX-a America, IBTM Barcelona i CONVENTA Ljubljana.

Popis svih nagrađenih po kategorijama dostupan je na internetskim stranicama magazina Business Destinations putem ove poveznice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije