Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije u skladu s Uredbom

Hitan opoziv proizvoda: Nemojte ga konzumirati, sadrži povećanu razinu određenih tvari

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
11.08.2020.
u 16:03

Povlači se proizvod Rižino ulje, trgovačkog naziva RIZI

Ministarstvo poljoprivrede upozorava potrošače o opozivu proizvoda Rižino ulje podrijetlom iz Tajlana u kojemu je utvrđena povečana količina glicidil estera. 

Povlači se proizvod Rižino ulje, trgovačkog naziva RIZI, lot broja RBHSSCO9A, oznaka barkoda 8850345950490, 500 ml, najbolje upotrijebiti do 09.03.2021.

Uvoznik proizvoda za EU je nizozemska tvrtka Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading, a na hrvatsko tržište proizvod stavljaju tvrtke PEKINŠKA PATKA j.d.o.o., Samobor i PAN ASIA d.o.o., Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani, prenosi Poslovni.hr.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maiden
17:08 11.08.2020.

Gdje je taj Tajlan?

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
18:01 11.08.2020.

Tajlan je u nepismenoj glavi urednika koji potpisuje VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije