Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dupla dividenda

Hermes lani imao neto zaradu 1,2 milijarde eura

Foto: PA/Pixsell
22.03.2018.
u 06:43

Konzumu je Hermes prijavio tražbinu od 241.000 kuna zbog nepodmirenog računa za naručenu torbicu.

Uslijed rasta online prodaje torbica koje koštaju više od deset tisuća dolara luksuzni francuski brand Hermes nakon što je odlučio isplatiti dividendu od 4,1 dolar po dionici donio je odluku isplatiti i specijalnu dividendu od dodatnih pet dolara po dionici svojim dioničarima.

Uspjeli su lani postići operativnu maržu veću od 37 posto, a njihove obožavateljice spremne su platiti i više od 100.000 dolara za posebne primjerke torbica na koju znaju čekati i do pet godina. Hermes je lani imao neto zaradu od 1,2 milijardu eura. Njihov model Birkin nazvan po glumici Jane Birkin desetljećima je statusni simbol među ženama, a kupuju je i poslovne žene i starlete.

Hermes je i vjerovnik Konzuma kojem je prijavio tražbinu od 241.000 kuna zbog nepodmirenog računa nastalog zbog narudžbe torbice.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:56 22.03.2018.

divite se tudjoj moci ...glupost vise volim svoju tkanu zovnicu nego hermesimu koznu torbu koju proizvode ili kinezi za saku rize ili crnci u africi za komadic kruha....fuj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije