Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solarna stanica u Zagrebu

HEP-ovoj punionici za e-vozila nagrada za dizajn

14.03.2017.
u 07:00

Za priznanje njemačke neovisne organizacije IF International Forum Design zaslužne su dizajnerice Ana Banić Göttlicher i Maša Vukmanović te autor i glavni projektant, arhitekt Ivan Galić

HEP Opskrba dobitnica je ovogodišnje nagrade IF Design u kategoriji produkt dizajna u javnoj arhitekturi, za projekt stanica za punjenje električnih vozila ELEN Leaf. Za priznanje njemačke neovisne organizacije IF International Forum Design zaslužne su dizajnerice Ana Banić Göttlicher i Maša Vukmanović te autor i glavni projektant, arhitekt Ivan Galić

Ova ELEN-ova punionica, od lani na Trgu Stjepana Radića kod gradske uprave u Zagrebu, prva je u RH na Sunčevu energiju, omogućava ultrabrzo punjenje baterije e-automobila, a snage je 50 kW/43 kW DC/AC-a. 

>>Plaćaju i kontrolu usklađenosti voća i povrća

>>Poduzetnici zavapili: Nužno je zaustaviti odljev radne snage

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije