Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizvjesnost

Grci srušili euro na svim burzama

euro
Arhiva VL
18.03.2010.
u 09:29

Zabrinutost da Grčka neće dobiti pomoć od Europske unije srušila je vrijednost eura na tokijskoj i burzi u New Yorku, a uz euro pala je i vrijednost nafte i bakra.

Zabrinutost da Grčka neće dobiti pomoć od Europske unije srušila je vrijednost eura na tokijskoj i burzi u New Yorku. Uz euro pale su i vrijednosti nafte i bakra.

Njemačka je najveći protivnik davanju pomoći Grčkoj, a iz ureda kancelarke Angele Merkel priopćili su jučer da je pokušaj spašavanja Grčke bez MMF-a "veoma smion eksperiment".

Ključne riječi

Komentara 6

UL
ultima
10:39 18.03.2010.

VL: Dobro, javljate da je € pao, no kad već o tome pišete navedite barem koliko i prema čemu.

DA
davorac
10:57 18.03.2010.

a šta da smo i mi u EU ja mislim da bih valuta euro brzo otišla k vragu

IG
igorl
11:19 18.03.2010.

Ultima - odes na forex dot com (ili neki drugi site i pogledas - nije bitna informacija). Iskreno - ovo je za nasu kreditnozaduzenu ekipu super jer je vecina kredita vezana uz ojre. :)) Vec vidim kako svi navijaju: grckaa - padni - grcka - padni Hehe. LP I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije