Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zainteresirani?

Grad Dubrovnik objavio natječaj za - kuharicu kave! Ovo su uvjeti

kava
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
14.11.2017.
u 17:22

Kuharica se traži na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

Grad Dubrovnik objavio je prošli tjedan javni natječaj za radno mjesto kuharice kave - ili, kako je navedeno u natječaju, "kave kuharica".

Mjesto je otvoreno u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, na Odsjeku za opće poslove. Kuharica se traži na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca. Prijave se mogu predati do 16. studenog.

Opis posla? "Priprema i posluživanje kave i drugih napitka službenicima i gostima ureda gradonačelnika i pročelnika, te drugi poslovi po nalogu voditelja odsjeka i pročelnika", stoji u natječaju. Plaću radnog mjesta kave kuharica čini umnožak koeficijenta složenosti poslova (1,50) i osnovice za obračun plaće za pripadajući mjesec 3.725,00 uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža, također se navodi.
 
Kandidati moraju riješiti pisani test iz općeg znanja za koji se dodjeljuje od 1 do 10 bodova.

Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a:

Komentara 6

Avatar superhik74
superhik74
17:56 14.11.2017.

U "siromasnim" zemljama i gradovima, ljudi obicno imaju Kuereg i sami sebi kuhaju kavu, ali u bogatoj Hrvatskoj pogotovo Dubrovniku , gospari I gospodje se ne smiju spustiti na taj nivo pa im treba kuharica kuhati kavu za skoro 4000 kuna mjesecno. Sta se moze kada smo toliko bogati, pa nismo mi valjda sirotinaj iz Svedske, Svicarske ili Norveske pa da stedimo na kavi.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:59 15.11.2017.

Pa dobro...Dubrovnik ima para za razliku od siromašnih krajeva Hrvatske npr. Slavonije i Like, tako da ne vidim u čemu je problem, treba se znati tko je tko u hranidbenom lancu ... i tko koga jede (skoro sam nešto drugo napisao)

NM
nemirno more
17:50 14.11.2017.

...te drugi poslovi po nalogu procelnika...jako zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije