Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Francuski magazin objavio veliku priču o Poslovnom dnevniku

Francuski magazin "The Good Life" donosi veliku priču o Poslovnom dnevniku
Foto: The Good Life
1/2
04.07.2019.
u 13:28

Poslovni dnevnik jedine su hrvatske novine o kojim je objavljen članak u ovom francuskom magazinu, a od svjetskih izdanja "The Good Life" je dosad pisao, među ostalim, i o medijskim velikanima poput The Economista, Der Spiegela ,The Financial Timesa, The Washington Posta, Miami Heralda, Il Corriere della Sera, La Repubblice, La Stampe...

Francuski magazin "The Good Life" koji već sedam godina izlazi u Francuskoj i Italiji, a od ove godine i u Kini, u svom mediteranskom, srpanjskom izdanju donosi veliku priču o Poslovnom dnevniku. Iznimno je to priznanje za jedine hrvatski poslovni dnevni list koji je spomenutom objavom ušao u elitno društvu velikih globalnih publikacija o kojima je dosad pisao "The Good Life".

Poslovni dnevnik jedine su hrvatske novine o kojim je objavljen članak u ovom francuskom magazinu, a od svjetskih izdanja "The Good Life" je dosad pisao, među ostalim, i o medijskim velikanima poput The Economista, Der Spiegela ,The  Financial Timesa, The Washington Posta, Miami Heralda, Il Corriere della Sera, La Repubblice, La Stampe...

Prema riječima samog autora teksta o Poslovnom dnevniku - Alaina Louyota, uglednog i iskusnog francuskog novinara koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri kao reporter obilazio gotovo cijeli svijet, a radio je i kao urednik L'Expressa, Le Pointa i L'Expansiona, magazin "The Good Life" namijenjen je modernim muškarcima starosti između 25 i 55 godina, koji prate ekonomske teme, vole putovanja i zanimljive činjenice. Među čitateljima je, kaže, poslovnih i utjecajnih ljudi, a magazin izlazi svaka dva mjeseca.

Ovo je uistinu veliko priznanje i čast za Poslovni dnevnik, i to baš u godini kada slavi 15 godina izlaženja. 

VIDEO Proslava 60. rođendana Večernjeg lista:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije