Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert godine

Foo Fighters pristali tek kada im je ponuđena pulska Arena. Zagrebačku su odbili

Foto: Thomas Frey/DPA/PIXSELL
1/7
31.12.2018.
u 10:00

U pulskoj Areni 18. i 19. lipnja svirat će jedan od najvažnijih rock-sastava posljednjih 20 godina

Jedan od najvažnijih rock-sastava posljednjih dvadesetak godina, Foo Fighters, napokon dolazi u Hrvatsku.

Već sad se može reći da je riječ o jednom od koncerata godine, u organizaciji zagrebačke agencije LAA. Foo Fighters, jedan od najvećih američkih sastava koji predvodi Dave Grohl, član nekadašnje Nirvane, premijerno dolaze u Hrvatsku u srijedu 19. lipnja sljedeće godine, u pulsku Arenu.

Ako su se mnogi pitali zašto nam nedostaju nastupi premijernih, aktualnih i najvećih svjetskih rock-sastava, odsad si više neće morati postavljati to pitanje. Foo Fighters stižu u pulsku Arenu 19. lipnja, na svoj premijerni nastup u regiji. Riječ je o ekskluzivnom nastupu, s brojem ulaznica ograničenim na samo sedam tisuća posjetilaca.

Foo Fightersima su nuđeni nastupi u Areni Zagreb i na stadionu u Kranjčevićevoj, ali su pristali tek nakon što im je ponuđena pulska Arena. Iako je bilo najavljeno da će ulaznice za pulski koncert biti u prodaji od petka 23. studenog, već 20. studenog članovi grupe su na svojoj Facebook stranici javno objavili kod i poveznicu na web-stranicu za prodaju ulaznica svih nastupa na turneji, s objašnjenjem da žele nagraditi vjerne poklonike i posjetitelje svojih internetskih stranica. Stoga ne čudi da je 23. studenog preostalo malo ulaznica koje su rasprodane u nekoliko minuta. Zbog svega toga, organizatori su se odlučili na još jedan koncert i to dan ranije, odnosno 18. lipnja, također u pulskoj Areni.

Iduće godine svi oni koji su kritizirali posljednje hrvatske predstavnike i predstavnice na Eurosong, konačno će doći na svoje. Naime, nakon 8 godina direktnog odabira predstavnika za pjesmu Europe, HRT je odlučio ponovno u izbor uključiti i gledatelje te se vraća Dora. Hrvatska pjesma za pjesmu Eurosonga održat će se početkom veljače u Opatiji, pravila se nisu bitno mijenjala od proteklih godina, a svakako će biti zanimljivo vidjeti hoće li se ukus hrvatske publike svidjeti i glasačkom tijelu Europe.

Na televizijske ekrane vraća se i jedna od najpopularnijih licencnih emisija “Ples sa zvijezdama”, no ovog puta ga nećemo pratiti na HRT-u, nego na Novoj TV. Naime, televizija koja je već državnoj dalekovidnici preotela prijenose utakmica hrvatske reprezentacije, uzima im i jednu od najgledanijih emisija. Iako je zasad sve obavijeno velom tajne pa se još ne zna kakve će promjene show doživjeti, sigurno je da će biti izmjena.

Komentara 4

VO
vorda400
11:17 31.12.2018.

I dalje ne kužim zašto ta lokacija?ako mogu po ostatku EU svirati na nogometnom stadionu ne kužim zašto Arena u Puli tamo ne stane puno ljudi a i ovo bude dobar test za rimske graditelje ako je ovi ne sruše stajat će zauvijek 😂

DU
Deleted user
13:48 31.12.2018.

Ne sumnjam da će se tamo nacrtati sveprisutne Hrvatske posvuduše i samozvana regionalna elita. Od Tarika i Sevke do Tedeschija. A ako na trenutak sklopite okice možda i Plenkija vidite tamo.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:31 31.12.2018.

Fo who???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije