Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automobili

Fiat i Alfa Romeo vraćaju se na tržište SAD-a nakon 20 godina

alfa romeo
25.04.2010.
u 10:37

Vozila će se prodavati kroz Chryslerovu distribucijsku mrežu, a najavljen je i dolazak malenog Fiata 500 na tržište SAD-a i to već krajem ove godine

U idućih nekoliko godina na prometnicama SAD-a pojavit će se veći broj talijanskih vozila, prenosi CNN. Naime nakon dvadeset godina izbivanja na američko se tržište vraćaju vozila Fiata i Alfa Romea.

Izvršni direktor Fiata i Chryslera Sergio Marchionne rekao je kako će velik broj talijanskih vozila biti prodavan i pod poznatim američkim brendovima kao što su Chrysler, Dodge i Jeep.

Vozila će se prodavati kroz Chryslerovu distribucijsku mrežu, a najavljen je i dolazak malenog Fiata 500 na tržište SAD-a i to već krajem ove godine. Sve veća potražnja Amerikanaca za malim gradskim vozilima otvorila je tržište ovom modelu, a planira se nekoliko verzija Fiata 500 od električne varijante do kabrioleta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije